Культура

У колишньому ресторані «Смоленськ» для житомирян провели ігровий соціальний захід uCRAZYans

19 March 2017, 11:59

Як впливати на зміни в Житомирі? Чим саме займаються громадські організації в місті? Які цікаві проекти впроваджуються? Про це та багато іншого можна було дізнатися під час ігрового соціального заходу uCRAZYans 18 березня в приміщенні колишнього ресторану «Смоленськ».

Про це повідомляє прес-служби міської ради.

«Житомиряни могли у цікавій формі познайомитися з сучасними тенденціями у соціальній сфері, поспілкуватися з однодумцями та весело провести час з родиною. Такі заходи об’єднують жителів міста навколо спільних ідей розвитку громадянського суспільства», – розповідає начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради Ірина Ковальчук.

У «Смоленську» житомиряни могли дізнатися як подорожувати дешево і з користю, визначали наскільки вони є свідомими житомирянами, дізнатися про пільги та права, які мають ветерани АТО та якою може бути благодійність.

«Сьогодні члени «Виконкому майбутнього», а саме учні загальноосвітніх шкіл міста Житомира, будували місто «Житомир - 2030». Школярі розробили генеральний план міста, у якому б вони хотіли жити. Діти проводили дослідження мобільності, бюджету, культури та спорту. Потім вони обирали з двох кандидатів міського голову цього ідеального міста та запропонували модель впровадження дитячого Бюджету участі», – зазначає координатор проекту «Бюджет участі» в місті Житомирі Альона Головко.

Окрім розвитку міста, під час uCRAZYans, можна було записатися до Школи місцевого самоврядування, власноруч посадити рослини, обговорити небажані зміни клімату, визначити яким є інклюзивне місто та багато іншого.

Організаторами заходу були ГО «Дивовижні» у партнерстві з міжнародною організацією Pact, за фінансової підтримки USAID.

Як повідомляв Житомир.info, ГО «Юридична Сотня» 18 березня у Житомирі братиме участь у соціальній грі «uCRAZYans», яка присвячена соціальному активізму та діяльності громадських організацій.

Ірина Ковальчук

Фото з сайту міської ради

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі