Події

Вихідними у двох райцентрах Житомирської області горіли житлові будинки

19 March 2017, 14:17

Вогнеборці ліквідували загоряння двох помешкань в області – у Бердичеві та Коростені.

Про це 19 березня повідомляє прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

«18 березня о 18:12 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в двоповерховому житловому будинку, розташованому в м. Бердичів. Рятувальників сповістили сусіди власниці оселі. Помітивши займання, вони ж одразу і побігли до господарів на поміч, адже останні ще не здогадувались, що в помешканні пожежа. По прибуттю вогнеборців до місця виклику, дах будинку загальною площею 60 кв. м. був повністю охоплений полум’ям. Оцінивши обстановку, начальник караулу прийняв рішення про залучення додаткових сил та засобів для ліквідації загоряння. Зокрема, необхідний був ще один автомобіль для безперебійної подачі води. Провівши розвідку, надзвичайники виявили осередок займання у житловій кімнаті на другому поверсі. Там горіло дерев’яне оздоблення стін та стелі. Не першому поверсі спостерігалось незначне задимлення», - інформують рятувальники.

Силами бійців ДСНС о 18:42 пожежу вдалося локалізувати, а о 19:30 – ліквідувати. Внаслідок надзвичайної події вогнем знищено 60 кв. м. даху, а також майно та оздоблення житлової кімнати на другому поверсі. На перший поверх житла рятувальники не допустили розповсюдження полум’я. Загалом до ліквідації пожежі залучалось 8 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

19 березня о 03:55 вогнеборці виїхали на гасіння пожежі ще одного будинку – в місті Коростень.

«Господарі оселі прокинулись вночі від їдкого запаху диму. Про це вони і повідомили надзвичайникам. Коростенські вогнеборці у складі 5 чоловік о 04:06 локалізували загоряння, а о 04:29 – ліквідували. Вогонь устиг знищити 7 кв. м. покрівлі та 3 кв. м. перекриття оселі», - повідомляє обласне управління ДСНС.

Внаслідок пожеж загиблих та травмованих не виявлено. Причини займань наразі встановлюють фахівці.

Як повідомляв Житомир.info, 10 березня рятувальники двічі виїжджали на гасіння пожеж у Житомирі.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі