Місто

Завтра всі маршрутки виїдуть, ніякого страйку не буде, - житомирський перевізник

19 March 2017, 18:13

У понеділок, 20 березня, міські маршрутні автобуси у Житомирі будуть працювати в звичному режимі.

Про це в коментарі Житомир.info сказав директор ПП «Шеріфф» Олександр Янчук, підприємство якого обслуговує п’ять маршрутів.

«Завтра всі маршрутки виїдуть, ніякого страйку не буде, а об 11-й годині у Ткачука (заступник мера з питань транспорту – ред..) всі зберемося, буде нарада», - сказав Олександр Янчук.

Він підкреслив, що говорить не тільки за свої маршрути, а за всіх перевізників, які працюють в Житомирі, та прокоментував лист перевізників меру Житомира Сергію Сухомлину.

«Там не написано, що буде страйк і маршрутки не виїдуть, там йде мова про те, що якщо не підвищать вартість проїзду, то ми не в змозі будемо виконувати договірні зобов’язання по перевезенню пасажирів», - пояснив директор ПП «Шеріфф», чий підпис стоїть під зверненням перевізників.

Як повідомляв Житомир.info, питання збільшення вартості проїзду в міських маршрутках розглядали на позачерговому засіданні виконкому 17 березня, але його відклали через лист Антимонопольного комітету і непідписання перевізниками додаткових пунктів до угод. Згодом заступник мера Дмитро Ткачук на брифінгу заявив. що перевізниками була зареєстрована заява про оголошення страйку: вони з 20 березня не виїдуть на маршрути і не будуть обслуговувати у разі, якщо тариф не підніметься до 5 грн, влада збиралася збільшити кількість тролебусів та запрошувала інших перевізників вийти на маршрути.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі