Політика

Під час колегії Черняхівської РДА розглядалось питання оздоровчої кампанії 2017 року

20 March 2017, 15:40

17 березня 2017 року під керівництвом голови Черняхівської районної державної адміністрації Павла Ігнатенка відбулося засідання колегії Черняхівської райдержадміністрації. У роботі колегії взяли участь керівники управлінь, відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації, сільські, селищні голови, засоби масової інформації. До роботи колегії долучився голова районної ради Іван Бовсунівський.

На порядку денному розглядалось питання: хід виконання програми залучення інвестицій в економіку Черняхівського району на 2016-2020 роки та районної комплексної Програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2016-2020 роки.

Основна увага була приділена оздоровчій кампанії 2017 року.

Голова райдержадміністрації Павло Ігнатенко зазначив, що у поточному році до початку оздоровчої кампанії всі пришкільні табори відпочинку повинні бути готові на сто відсотків. Також районною владою планується оздоровити у санітарно-курортних закладах обдарованих дітей та дітей, які здобули призові місця на всеукраїнських і обласних олімпіадах.  

Також під час наради директорам шкіл, які найкраще організували відпочинок дітей у 2016 році було вручено грамоти районної державної адміністрації та районної ради.

Прес-служба Черняхівської РДА

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі