Місто

Влада Житомира до вересня планує створити сайт для батьків з переліком комунальних та приватних гуртків

21 March 2017, 12:17

Влада Житомира планує до початку нового навчального року запустити інтернет-портал всіх гуртків, секцій та позашкільних занять комунальної та приватної форм власності, щоб ним могли користуватися батьки, а представники гуртків – наповнювати власні веб-сторінки.

Про це 21 березня на своїй сторінці у Facebook  написав заступник Житомирського міського голови Матвій Хренов.

«Освітній портал під назвою «Гурток» створюється для батьків в першу чергу, щоб вони мали можливість бачити усю базу позакласної активності, вибирати по фільтрам (найближчий до дому, по віку, по напрямку діяльності, навіть по формі власності) гурток для своєї дитини. Тобто, це буде єдина база всього, що є в Житомирі – і комунальної форми власності і приватні клуби, гуртки заняття. (…)Також ми плануємо створити на базі порталу електронний реєстр, і дитина, яка відвідує один гурток, матиме безкоштовний сертифікат на відвідування ще одного (комунального). Плюс у кожної організації в подальшому буде можливість вести власну сторінку на порталі, наповнювати її новинами, фотографіями, змінювати і оновлювати дані про гурток, його характеристики тощо», - написав Матвій Хренов.

Посадовець зазначає, що 21 березня відбулася перша розмова з розробниками майбутнього сайту, у ході якої було визначено перший етап співпраці.

Запустити проект плануть до нового навчального року – терміни здачі до 1 серпня 2017 року. 

«Всі питання та подача заявок на включення приватних організацій у каталог почнеться згодом», - обіцяє заступник міського голови.

Слід зазначити, що на сесії міської ради 9 березня 2017 року на створення та обслуговування Інтернет-порталу позашкільної освіти міста депутати виділили 100 тисяч гривень.

Як повідомляв Житомир.info, житомирська влада планує з 1 квітня підвищити посадові оклади працівникам дитсадків та позашкільних закладів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі