Суспільство

«Велика українська хода» дійшла до райцентрів Житомирської області

21 March 2017, 14:07

20 березня у міському парку Культури і відпочинку Новограда-Волинського пройшла всеукраїнська акція «Велика українська хода».

Про це пише сайт Новоград-Волинської РДА.

«Її організатором є Катерина Валевська - військовий журналіст, учасниця Революції гідності, волонтер. «Велика українська хода» - акція, яка була організована на честь Героїв Майдану, Героїв АТО та заради миру і перемоги України і яка стартувала ще у 2014 році з Майдану Незалежності», - йдеться у повідомленні.

Йдучи від міста до міста, учасники акції прагнуть духовно об'єднати український народ у спільній боротьбі проти російського окупанта.

«Велика українська хода» пройшла більшу частину нашої країни. Акція шириться Україною, об'єднуючи не лише прапори наших регіонів, але й серця, душі й думки людей. У кожному місті нашої країни люди пишуть нам свої побажання. Я переконана, що силою думки, віри й спільної молитви можна зупинити війну на сході України. Думка і слово – найсильніша зброя. Чим більше людей долучиться до цієї акції, тим більшою і сильнішою стане наша спільна мрія, тим швидше ми подолаємо загарбника», - сказала Катерина Валевська.

Керівництво району звернувшись до організатора акції зі словами подяки за патріотизм та праве діло, в знак підтримки передали прапор Новоград-Волинського району, де кожен бажаючий зміг залишити своє послання.

Також 21 березня учасники акції о 12-й годині завітали і до Коростеня.

Як повідомляв Житомир.info, до Житомира 13 березня завітали учасники Потягу Єднання «Труханівська Січ». Зустрічали їх десантники 95-ї бригади разом із оркестром військового інституту імені Корольова.

Фото з сайту Новоград-Волинської РДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі