Суспільство

Розвідники 54-го батальйону приїхали на Житомирський бронетанковий завод, щоб подякувати колективу за підтримку

21 March 2017, 14:42

Подякувати за допомогу і постійну підтримку колективу Житомирського бронетанкового заводу на підприємство приїхали бійці 54-го окремого розвідувального батальйону. Розвідники зазначили, що від початку бойових дій на сході тісно співпрацюють як з керівництвом заводу, яке консультується щодо нових розробок, так і з простими робітниками, які готові у будь-який час доби і пору року допомогти порадою.

«Представники нашої військової частини хотіли подякувати особовому складу бронетанкового заводу житомирського за вагомий внесок в розбудову держави, за підтримання бронетанкової техніки нашої частини у бойовій готовності для виконання завдань за призначенням у зоні АТО», - сказав заступник командира 54-го окремого розвідувального батальйону з озброєння Олександр Гончар.

«Я думаю, що і надалі ми будемо плідно співпрацювати і шанувати цих людей, які дають нам змогу воювати на цій техніці, зберегти наші життя і життя наших побратимів», - сказав заступник командира 54-го окремого розвідувального батальйону з морально-психологічного забезпечення Володимир Щурук.

Від початку АТО колектив бронетанкового заводу відремонтував та модернізував майже 300 одиниць військової техніки для українського війська. А ремонтні бригади понад 200 разів відряджалися в АТО, де у зоні бойових дій лагодили техніку.

«Військовослужбовці на передовій захищають Україну, а ми тут в тилу всіма силами допомагаємо, в тому числі тим, що ремонтуємо цю техніку, яка йде безпосередньо у війська для підтримання бойової готовності нашої держави. Нам приємно, що ми робимо цей вклад працею, і допомагаємо нашим збройним силам», - розповів виробничий майстер по ремонту двигунів ДП «Житомирський бронетанковий завод» Микола Аврамець.

«Ми навчилися у польових умовах відновлювати техніку. Для цього у нас існують виїзні бригади, які працюють в районі проведення спецоперацій і таким чином ми достатньо швидко лагодимо ті поломки, які можемо зробити там, у полі. Для нас це велика нагорода, вона займе гідне місце у музеї трудової слави заводу. Вона ще означає, що ми йдемо вірним шляхом. Місія концерну «Укроборонпром» в тому, що ми робимо Україну сильною і займаємося озброєнням для того, щоб у всьому світі був мир. Наша задача - робити найкращу техніку, дати таких залізних помічників нашим героїчним військовим які несуть свою службу на передовій і зробити так, щоб на нашій землі був мир», - зазначив в.о. директора ДП «Житомирський бронетанковий завод» Михайло Мосін.

Розвідники вручили працівникам подяки, а також нагородили колектив відзнакою батальйону «За життя - на смерть».

Фоторепортаж з Житомирського бронетанкового заводу дивіться тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі