Влада

У Житомирській мерії головам ОСББ роздали військові повістки

21 March 2017, 15:08

20 березня під час робочої народи з головами житомирських ОСББ обговорили проблеми проведення санітарного прибирання міста, питання по наданню пільг та субсидій.

Про це 21 березня повідомив сайт Житомирської міської ради. 

«Заступник міського комісара Олександр Негерей вручив головам ОСББ повістки строкової військової служби, що мають бути розповсюджені серед жителів будинку», - інформує прес-служба міськради.

«З квітня місяця 2017 року розпочинається призов на строкову військову службу. Міським комісаріатом підготовлені повістки для юнаків призовного віку, які проживають у будинках ОСББ. Мова не йде про демобілізацію, це лише строкова військова служба, яка проходить у частинах забезпечення», - розповів Олександр Негерей.

«Якщо зазначений громадянин не проживає у будинку, що є власністю ОСББ, голова правління має у письмовій формі повідомити військовий комісаріат про те, що дана особа не зареєстрована за вказаною адресою. У свою чергу військовий комісаріат має перевірити інформацію у відділі реєстрації громадян», - пояснює мерія.

Також прес-служба інформує, що в рамках весняного благоустрою голів ОСББ закликали долучитися до прибирання, бо сил ВЖРЕПів та комунальних підприємств недостатньо. Згідно з розпорядженням міського голови, до 10 квітня голови правління ОСББ мають надати інформацію про виконання робіт та усунення недоліків до інспекції з благоустрою міста.

Окрім цього, головам ОСББ доручили організувати в своїх дворах «зачистку» від написів на фасадах будинків.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно Житомирський міський голова Сергій Сухомлин визнав роботу комунальників щодо прибирання міста незадовільною. 4 березня мешканці будинку по майдану Польовому, 10 у Житомирі провели суботник.  15 березня в Житомирі стартував загальноміський місячник із прибирання.

Фото міськради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі