Місто

Житомирська поліція планує провести флешмоб на майдані Корольова

21 March 2017, 16:48

У Житомирі на майдані Корольова 4 квітня головне управління Нацполіції у Житомирській області планує провести флешмоб на тему безпеки дорожнього руху.

Про це у коментарі Житомир.info розповіла керівник прес-служби ГУ Нацполіції у Житомирській області Алла Ващенко.

«Захід запланований 4 квітня на майдані Корольова із залученням юних інспекторів дорожнього руху, поліцейських, учнів загальноосвітніх шкіл. Передбачено проведення практичних вправ для отримання навичок безпечної поведінки на дорозі, а також цікавих вікторин, танцювальних конкурсів та інших несподіванок. До заходу хочемо привернути увагу якомога більшої кількості людей, зокрема школярів. Така акція пройде в усіх областях України, будуть роздавати листівки, буклети, світлоповертаючи елементи, тому запрошуємо всіх долучитися до нашого флешмобу», - сказала Алла Ващенко.

Подібний захід проводиться вперше в областях Україні.

«Розпочнеться він з Миколаївської області. Далі флешмоби пройдуть по всій Україні і фінішують 21 квітня в столиці. Їх мета – привернути увагу суспільства до проблем в сфері безпеки дорожнього руху. До заходів долучаються органи місцевого самоврядування, освіти, громадські об’єднання, Інтернет – спільнота, представники мото, велоклубів. Естафетним символом стане прапор «За безпеку дорожнього руху», - зазначається на сайті Нацполіції.

Фото з сайту Нацполіції

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі