Місто

Патрульна поліція Житомира вручила подяки дівчатам, які врятували пенсіонерку від грабіжника

23 March 2017, 14:53

Вечір 20 березня 70-річна пані Ніна згадує й досі. Жінка ділиться: як завжди зняла пенсію з банкомату та пішла купувати продукти. Усе б нічого, однак дорогою додому на пенсіонерку чатував злодій.

«Я пішла отримати пенсію. Приїхала з села, потрібні були гроші, думала купити продукти, ще була сьома вечора, я пішла в банкомат. Я пішла по магазинах, скупилася і не помітила, як позаду мене вихватили сумку і побігли у провулочок. Я кричала: сумку вкрали, істерика була», - ділиться Ніна Клименко.

Втекти із награбованим злодію завадили студентки Ілона та Карина. Рятівниці розповідають: якраз виходили з-за рогу будинку, куди, власне, і біг чоловік, навіть наздоганяти не довелось.

«Він у цей бік біг, просто не подумав, що тут хтось може бути, а ми якраз виходили з-за рогу. Почули бабусю, вона дуже кричала», - розповідає Ілона.

«Ми його зловили, він одразу викинув сумку, просив його відпустити. Казав, що такого більше не буде робити», - говорить Карина.

Дівчата зізнаються: героями себе не вважають, однак врятована пані Ніна запевняє: якби не вони, залишилася б ні з чим.

«Якби дівчата не зловили, то я б його не наздогнала. Я дуже вдячна дівчатам», - каже Ніна Клименко.

Нині ж за свою відвагу дівчата отримали вдячність не лише від врятованої, а і від поліції.

«Патрульні були вражені такою поведінкою дівчат. Патрульні, які прибули на виклик, особисто дякували дівчатам за такий сміливий вчинок. Я думаю, що такі кадри нам потрібні в поліції, думаю вони будуть міркувати над тим, щоб долучитись до лав патрульної поліції», - зазначила прес-офіцер патрульної поліції міста Житомира Діна Корчевна.

«Є таке бажання, вже не перший рік, але поки ми навчаємось на свої професії, а далі буде видно», - зізнається Ілона.

Як повідомляв Житомир.info, 20 березня близько 20:00 на одній з вулиць Житомира двоє дівчат затримали чоловіка, який вирвав з рук жінки сумку з грішми.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі