Влада

Голова Житомирської ОДА розпорядився до травня встановити в містах та райцентрах сучасне економне освітлення

23 March 2017, 16:05

До початку травня 2017 року в райцентрах, містах і селах Житомирської області має бути впорядковане вуличне освітлення з використанням енергозберігаючих технологій.

Про це йдеться в розпорядженні голови Житомирської облдержадміністрації Ігоря Гундича від 15 березня 2017 року «Про проведення заходів із санітарного очищення та благоустрою територій населених пунктів області», яке виклали на сайті ОДА.

«Спільно зі Службою автомобільних доріг в Житомирській області, ПАТ “Енергопостачальна компанія „Житомиробленерго” та іншими підпорядкованими підрозділами до 28.04.2017 привести в належний стан освітлення районних і міських центрів, сільських населених пунктів із використанням енергозберігаючих технологій», - йдеться в документі.

Також губернатор розпорядився провести з 20 березня по 15 травня місячник «За чисте довкілля» із прибирання та благоустрою, а 8 квітня 2017 року - загальнообласний день благоустрою з акцією із посадки дерев та благоустрою територій пам’яток культурної спадщини, зокрема, місць масового поховання померлих та загиблих військовослужбовців.

За дорученням голови ОДА в рамках місячника з благоустрою в області інвентаризують та зріжуть аварійні дерева, а з підприємствами, установами та організаціями усіх форм власності укладуть договори на утримання закріпленої за ними території.

Як повідомляв Житомир.info, за рік в місті Овруч Житомирської області на сучасних вуличних світильниках зекономили 17,5 тис. грн. У Житомирі місячник із благоустрою розпочався 15 березня і триватиме до 14 квітня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі