Влада

Губернатор Житомирської області розповів, скільки грошей передбачили в бюджеті на розвиток спорту і гранти

23 March 2017, 16:56

На розвиток фізичної культури, спорту і молодіжної політики при формуванні обласного бюджету Житомирщини передбачено 46,7 млн грн., а також 1 млн грн. – для грантових проектів молодіжних громадських організацій.

Про це під час брифінгу 23 березня повідомив голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич.

«На сьогодні в області тільки на початку формування бюджету передбачено 46 млн 700 тис. грн на розвиток фізичної культури, спорту і молодіжної політики. За результатами перевиконання обласного бюджету, ми також будемо передбачати кошти на розвиток спорту і фізичної культури в області. Сьогодні у нас області при формування бюджету закладено 1 млн грн якраз для грантових проектів молодіжних громадських організацій області», – сказав Гундич.

На сайті Житомирської облради повідомляють, що, за офіційними даними, область має найкращий показник в Україні щодо фінансування сфери фізичної культури і спорту у сільській місцевості: в середньому 111 грн на одну особу.

Як повідомляв Житомир.info, 23 березня міністр Ігор Жданов перебував із робочим візитом на Житомирщині, де оглянув спортивну базу при Тетерівській ЗОШ, ознайомився з роботою ФОК «динамо» та провів виїзну колегії міністерства. Під час брифінгу у рамках візиту міністр зокрема зазначив, що колишні керівники Житомирської області інформували Міністерство молоді та спорту України про намір побудувати в місті Житомирі Палац спорту.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі