Події

За місяць житомирська поліція виявила 5 водіїв, які п’яними сідали за кермо маршрутки

23 March 2017, 17:14

Загалом понад 170 правопорушень зареєстровано працівниками Управління превентивної діяльності ГУНП в Житомирській області під час проведення комплексу спеціальних заходів у сфері забезпечення пасажирських перевезень.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«Упродовж місяця, з 15 лютого по 15 березня п.р., працівники підрозділу забезпечення безпеки дорожнього руху УПД ГУНП Житомирщини спільно з представниками Укртрансбезпеки на території регіону проводили комплекс профілактичних заходів, направлених на перевірку дотриманням перевізниками вимог законодавства у сфері надання послуг з перевезення пасажирів.  Заходи передбачали контроль за дотриманням Правил дорожнього руху водіями пасажирських транспортних засобів на вулично-шляховій мережі області, а також на автовокзалах і кінцевих зупинках маршрутів загального користування. Поліцейські націлювалися на виявлення фактів керування у стані сп’яніння, переобладнання транспортних засобів, невідповідності номерів агрегатів записам в реєстраційних документах, перевезення пасажирів без відповідних документів і перевіряли технічний стан транспорту», - йдеться у повідомленні.

«Загалом за період проведення заходів задокументовано 174 порушення Правил дорожнього руху водіями пасажирських транспортних засобів. Найбільше серед них фактів відхилення від визначених маршрутів, нехтування правилами перевезення пасажирів, а також невідповідна комплектація транспортних засобів. Окрім того, до відповідальності притягнуто 5 водіїв маршруток за керування ними у стані алкогольного сп’яніння», - розповів заступник начальника ГУНП Житомирщини Артем Лисогор.

Двох нетверезих керманичів було зупинено у м. Бердичеві 15 лютого та 1 березня, інші – у Житомирському та Любарському районах й у м. Андрушівці. У двох з цих випадків водії не мали при собі ще й документів, які б дозволяли їм керувати транспортними засобами.

Фото з сайту ГУНП у Житомирській області

Як повідомляв Житомир.info, 24 лютого під Житомиром поліція зупинила приміську маршрутку, водій якої мав явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі