Місто

У Житомирі урочисто відкрили 6 секцію житлового комплексу «Преміум парк»

24 March 2017, 09:30

Затишні оселі в екологічно чистому районі міста, мальовничі краєвиди навколо та розташування поблизу парку культури та відпочинку – усе це далеко не повний перелік переваг житла у житловому комплексі «Преміум парк». Будівельники почали зводити багатоповерхівку восени минулого року вклались у рекордні терміни. Першими власниками квартир у новобудові стали 14 працівників управління СБУ у Житомирській області. Усі вони захищали цілісність України на сході нашої держави, а деякі з них і сьогодні несуть службу у зоні АТО. Ордери на квартири працівникам СБУ вручили напередодні їх професійного свята.

«Приємно бути напередодні свята на такому заході, коли сьогодні працівники отримають сертифікати на житло, на квартири. Не так часто сьогодні це відбувається, але ось цей випадок показує, як можна об’єднати зусилля усіх – і міста, і управління Служби, і підрядника. І в результаті виграють всі, і виграють ті люди, які давно чекають, які мають право на це житло. Це приклад, який достойний продовження і для інших показує, як це можна робити», - вважає голова Житомирської обласної ради Володимир Ширма.

Після вручення ордерів та урочистої частини нові власники одразу ж йдуть оглянути своє нове житло. Люди не приховують емоцій, бо деякі сім’ї чекали на власне житло впродовж десятиліть. І нарешті завдяки спільним зусиллям влади та приватного бізнесу вони отримали нові родинні гніздечка.

«Хочеться висловити вдячність керівництву служби, хочеться велику вдячність забудовнику, що дають нам можливість продовжити будувати нам своє сімейне життя в новому місці. Звичайно, на жаль чоловік відсутній на даний момент, але я впевнена, що він з нами цю радість розділяє. Навіть на такій відстані», - каже дружина працівника СБУ Наталія.

«Взагалі відчуття безмежного щастя. Чекали також дуже багато років. Маємо на даний час вже двох донечок. Тато наш служить народу України. Безмежне щастя. Хочеться подякувати і керівництву управління, і керівництву забудовника, бо щастю немає меж», - ділиться враженнями власниця нової квартири Ольга.

За словами представників забудовника, до кожного клієнта у компанії індивідуальний підхід, а новий житловий комплекс носить назву «Преміум парк» не просто так.

«Саме в Житомирі працівників Служби безпеки, зокрема житомирян, які тут купують квартири, дуже любить Бог, бо це одне з найкращих місць в місті Житомирі. Наскільки мені відомо мерія міста виділила достатню кількість коштів для мосту, який освітлюється. Тобто, з цієї сторони вихід на річку. Житомиряни і працівники Служби безпеки, які отримали квартири, вони зможуть самі оглядати ці приємні краєвиди. В них є можливість ходити в парк. Це така зона, яка більш очищена екологічно, тут менше руху, тут нібито і місто, але в той же час немає такого швидкого ритму життя. В нас підхід індивідуальний до кожного клієнта. Ми, коли погоджуємо в проектантів планування, то робимо таке планування, що якщо клієнт захоче сьогодні собі зробити двокімнатну, трикімнатну квартиру, чи двох’ярусну, то це згідно норм будівельних буде доступно», - розповідає представник «Преміум парку» в Житомирі Наталія Паньків.

Першу новобудову за адресою вулиця Синельниківська, 14 побудували рекордно швидкими темпами. Втім, забудовники не збираються зупинятись на досягнутому і обіцяють вже зовсім скоро продовжити роботи по будівництву житла. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі