Місто

Організатори Космічного напівмарафону в Житомирі планують майже на третину збільшити призовий фонд

25 March 2017, 16:05

Влада Житомира міста планує збільшити призовий фонд цьогорічного Космічного напівмарафону майже на третину.

Про це у коментарі Житомир.info 25 березня розповіла начальник управління сім'ї, молоді та спорту Житомирської міськради Ірина Ковальчук.

«У минулому році призовий фонд складав близько 42 тисяч гривень спонсорських коштів, в цьому році ми плануємо збільшити його до 60 тисяч гривень. Він розподіляється між 1, 2 і 3 місцями у чоловіків і жінок. Як і рік тому, вся надія на меценатів і партнерів. Саме тому ми завчасно почали готуватися, щоб якісно провести переговори і залучити якомога більшу кількість спонсорів. Також у планах – збільшити десь утричі кількість учасників усіх забігів – дорослих і дитячих. Якщо загальна кількість учасників минулорічного напівмарафону склала близько 1000 осіб, то в цьому році розраховуємо тисячі на три», - розповіла Ірина Ковальчук.

З її слів, цього року плата за участь у другому Космічному напівмарафоні, який традиційно пройде на День міста 10 вересня, не збільшиться і становитиме від 100 до 150 гривень.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі підготовка до другого Космічного напівмарафону розпочалася 23 березня, реєстрацію обіцяють оголосити вже найближчим часом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі