Події

«Представниця супермаркету» видурила у жительки Житомирської області більше $3 тис.

26 March 2017, 14:01

24 березня до відділу поліції звернулись жительки міста Коростеня та Коростенського району Житомирської області. Обидві розповіли про вчинені відносно них злочини, у результаті яких вони втратили власні заощадження, - повідомив 25 березня відділ комунікації поліції в Житомирській області.

«76-річна пенсіонерка з Коростеня повідомила, що уранці, близько 10.30, до її квартири зайшла жінка, яка назвалась представником мережі одного з відомих супермаркетів. Незнайомка запропонувала заявниці придбати картку для отримання знижок на товари під час покупок. Жінка так заговорила пенсіонерку, що та й не зогледілась, як в руках шахрайки опинились усі її заощадження – понад 3 тисяч доларів США. Коли літня господиня дому зрозуміла, що сталося, й забила на сполох, за незнайомкою уже й слід простиг», - описує подію поліція.

У неприємну історію потрапила й 68-річна жителька села Хотинівка Коростенського району, яка залишила під каменем на автобусній зупинці 500 доларів США за уявний порятунок сина. За обома фактами розпочато кримінальні провадження за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Житомир.info, на початку 2017 року в Житомирі затримали «поліцейську», яка приходила додому до людей та за винагороду обіцяла вирішити проблеми родичів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі