Місто

У Житомирі до Дня космонавтики відбудеться пробіг, реєстрація вже відкрита

27 March 2017, 10:43

Спортивний клуб «Полісся UA» запрошує всіх охочих взяти участь у пробігу до Дня авіації і космонавтики, який відбудеться 8 квітня 2017 року у місті Житомирі.

Про це Житомир.info 27 березня повідомили організатори.

«Пробіг організовує Корольовська районна рада міста Житомира спільно з громадською організацією «Спортивний клуб «Полісся UA», Житомирським військовим інститутом імені С. П. Корольова і Музеєм космонавтики імені С. П. Корольова Житомирської обласної ради. Мета пробігу - відзначення Всесвітнього дня авіації і космонавтики, пропаганда здорового способу життя та культурного дозвілля серед житомирян та гостей міста, а також формування територіального бренду Житомира як батьківщини засновника практичної космонавтики - С. П. Корольова», - поінформував представник спортивного клубу «Полісся UA» Віктор Кісельов.

План проведення пробігу:

10.40 Збір біля фонтану “Космонавт”, площа Польова.

11.00 Старт.

Маршрут: вул. Вітрука (від фонтану) - вул. Ціолковського - вул. Космонавтів - вул. Корольова - вул. Івана Мазепи - вул. Дмитрівська - Музей космонавтики.

На фініші учасників зустрічатиме військовий оркестр Житомирського військового інституту імені С. П. Корольова.

11.40 Нагородження дипломами учасників пробігу.

12.00-14.00 Відвідування Музею космонавтики учасниками пробігу. Перегляд фільму про С. П. Корольова.

Реєстрація учасників за посиланням: 

https://drive.google.com/open?id=1zljw20FBRAFdl2gfH17i8XXX4YsowNkk8rNXD3DdntY

Як повідомляв Житомир.info, у 2016 році житомиряни відзначили відкритим пробігом 55 річницю першого польоту людини в космос. Бігуни стартували від фонтану «Космонавт», пробігли вулицями Вітрука, Ціолковського та Космонавтів, і через вулиці Корольова, Мазепи та Дмитрівську фінішували біля музею космонавтики ім. С. П Корольова.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі