Події

У Житомирській області поховають військового 72-ї бригади, який загинув від вибуху міни

27 March 2017, 16:34

У селі Райгородок Бердичівського району Житомирської області попрощаються із загиблим військовим – 40-річним старшим солдатом 72-ї окремої механізованої бригади Петром Козаруком.

Про це 27 березня повідомив сайт «Ріо Бердичів».

«Сьогодні у селі Райгородок Бердичівського району усі оговтуються від трагічної звістки про загибель військовослужбовця. Козарук Петро Михайлович 1976 року народження загинув під час мінометного обстрілу. Міна 122 мм пробила бліндаж. Петро Козирук – уродженець Івано-Франківської області, але проживав з дружиною в селі Райгородок Бердичівського району, де було зареєстроване їхнє подружжя. Спільних дітей у них не було, проте і в чоловіка, і в жінки було по 2 дітей від першого шлюбу. Військовослужбовець разом з дружиною 1973 року народження проходили службу за контрактом у 72-й механізованій бригаді, мав звання старшого солдата», - написав сайт.

За даними прес-служби Житомирської обласної державної адміністрації, Петро Козарук народився 24 травня 1976 року. Дружина військового Лариса на даний час несе службу за контрактом у 72-ій окремій механізованій бригаді.

Прощання з загиблим Петром Козаруком анонсують на середу, 29 березня.

Як повідомляв Житомир.info, в лютому 2017 року в Запорізькій обласній лікарні помер боєць з Житомирської області Юрій Носан, який отримав поранення в голову. 1 березня 2017 року Житомирський виконком дозволив встановити дошку бійцю 53-ї бригади Віталію Ступаку, який загинув під БТР у навчальному центрі. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі