Місто

У Житомирській філармонії урочисто відкрили Всеукраїнську олімпіаду з правознавства

27 March 2017, 17:15

Близько 100 школярів 9-11 класів з усіх регіонів України приїхали до Житомира, аби позмагатися на Всеукраїнській учнівській олімпіаді з правознавства.

Урочисте відкриття IV етапу XXV олімпіади відбулося 27 березня в Житомирській обласній філармонії ім. С. Ріхтера, - повідомляє сайт ОДА.

«З 27 по 31 березня учні 9-11 класів змагатимуться на базі Житомирського обласного ліцею-інтернату для обдарованих дітей. Крім змагань, на учасників чекають екскурсії до Музею космонавтики імені Сергія Корольова, 95-ої окремої аеромобільної бригади м. Житомира та обсерваторії у ЗОШ №8 м. Житомира. Привітали учасників змагань народний депутат України Володимир Арешонков та ректор обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Ігор Смагін. Виступила й переможиця минулорічної олімпіади, студентка юридичного факультету Київського національного університету ім. Т. Шевченка Софія Бондаренко», - пишуть на сайті ОДА.

Крім змагань, на учасників чекають екскурсії до Музею космонавтики імені Сергія Корольова, 95-ої окремої аеромобільної бригади м. Житомира та обсерваторії у ЗОШ №8 м. Житомира. 

Як повідомляв Житомир.info, 24 березня в філармонії житомирські копи відсвяткували річницю створення патрульної поліції.

Ректор обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Ігор Смагін

Нардеп Володимир Арешонков

Переможиця минулорічної олімпіади Софія Бондаренко

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі