Події

Вісім рятувальників та дві машини гасили пожежу на вул. Лятошинського в Житомирі

28 March 2017, 09:31

Житомирянка вчасно сповістила пожежних про дим з вікна своєї квартири, який вона побачила при наближенні до під"їзду.

Про це 27 березня повідомила прес-служба управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Житомирській області.

«27 березня о 10:02 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі п’ятиповерхового житлового будинку в Житомирі. Господиня оселі помітила дим із вікна квартири, коли підходила до під’їзду. Про це вона одразу й сповістила рятувальників. Вогнеборці, які прибули до місця виклику, з’ясували, що загоряння сталось у квартирі на третьому поверсі. Всередині спостерігалось сильне задимлення, тому рятувальникам довелось застосовувати апарати на стиснутому повітрі. Провівши розвідку всередині оселі, вони виявили осередок займання на кухні – там горіла підвісна тумбочка над плитою», - повідомляють рятувальники.  

У прес-службі УДСНС в області Житомир.info розповіли, що пожежа сталася на вулиці Лятошинського.

Силами бійців ДСНС о 10:17 загоряння вдалося локалізувати, а о 10:32 – ліквідувати. До ліквідації надзвичайної події залучалось 8 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

Вогонь встиг пошкодити кухонні меблі, далі вогню не дали розповсюдитися. Загиблих та травмованих не виявлено. Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало коротке замкнення в електромережі, - інформують рятувальники.

Як повідомляв Житомир.info, 25 березня цього року в Житомирі горіла квартира на 1 поверсі, господаря виявили мертвим.

Фото УДСНС в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі