Економіка

Одне з управлінь РДА у Житомирській області зайво виплатило державної допомоги та субсидій на понад 360 тис. грн

28 March 2017, 12:10

У Житомирській області управління праці та соціального захисту населення Радомишльської РДА зайво виплатило державної допомоги та субсидій на понад 360 тис. грн.

Про це повідомляє прес-служба Управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області.

«Фахівці Управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області під час планової ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності в Управлінні праці та соціального захисту населення Радомишльської райдержадміністрації виявили фінансові порушення на суму понад 360 тис. грн. Зокрема, в органі соціального захисту населення безпідставно виплатили майже 200 тис. грн державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, які під час оформлення такої допомоги не повідомили про наявність у власності чи володінні об'єктів нерухомості та не надали відомостей про фактично отримані доходи. Крім того, установлено випадки надання субсидій на оплату житлово-комунальних послуг особам, які подали недостовірну інформацію про свій фінансовий стан, через що зайво витрачено бюджетних коштів на суму понад 135 тис. грн. Також управління праці та соціального захисту населення зайво виплатило щомісячну адресну допомогу внутрішньо переміщеним особам на суму понад 34 тис. грн, що подали недостовірні відомості про свій майновий стан. Матеріали ревізії передано до правоохоронних органів», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області за два місяці 2017 року забезпечило відшкодування втрат майже на 5,7 млн грн та покарало посадовців.

Житомир.info  

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі