Влада

Майже 5 млн грн будуть розподілені на розвиток агропромислового комплексу Житомирської області

28 March 2017, 14:18

4,7 млн грн на розвиток агропромислового комплексу Житомирської області будуть розподілені за 6-ма напрямками. Таке рішення депутати обласної ради прийняли 28 березня на засіданні постійної комісії з питань АПК, земельних відносин та розвитку села.

Про це пише сайт Житомирської облдержадміністрації.

Начальник управління агропромислового розвитку Руслан Кирилюк поінформував депутатів про напрямки та суми їх фінансування на 2017 рік:

спеціальна дотація с/г виробникам на вирощування гречки – 800 тис. грн;

спеціальна дотація с/г виробникам на вирощування льону-довгунцю та льону олійного – 2,5 млн грн;

відшкодування вартості витрат на сертифікацію відповідності виробництва органічної продукції та часткового відшкодування вартості органічного насіннєвого матеріалу – 200 тис. грн;

відшкодування вартості закуплених установок індивідуального доїння господарствам населення – 200 тис. грн;

виділення спеціальної бюджетної дотації за приріст поголів’я корів молочного, м’ясного та комбінованого напрямів продуктивності сільськогосподарським підприємствам – 500 тис. грн;

часткове відшкодування вартості закуплених племінних телиць, нетелей, корів господарствам населення, що утримують три і більше корів – 500 тис. грн.

Фото з сайту Житомирської ОДА

Як повідомляв Житомир.info, в управлінні АПК розповіли, що Житомирська область займає перші місця по виробництву меду та бджоло продуктів.

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі