Місто

Житловий комплекс «Домашній» введуть в експлуатацію вже наприкінці 2 кварталу 2017 року

28 March 2017, 14:59

У Житомирі продовжують зводити затишний житловий комплекс «Домашній».  Від початку будівництва минуло дев’ять місяців, а в трьох секціях багатоповерхівки вже проводять комунікації: водопостачання, електрику, та встановлюють вікна. А от штукатурити стіни почнуть лише після повного їх просихання, аби майбутні мешканці не мали проблем на кшталт цвілих стін чи тріщин штукатурки.

«На сьогодні вже ведуться роботи з підготовки до штукатурки, монтаж електрики, іде просихання стін завдяки теплій погоді. Тобто, ми працюємо по всім параметрам, щоб робити штукатурку. На наступному тижні плануємо розпочати облаштування фасадів. По інженерним мережам у нас немає жодних проблем, вода вже під’єднана до будинку, прокладається система каналізації. За тиждень розпочнемо прокладати газопровід. Позаду знаходиться котлован - це 12, 13 секція, цього тижня ми починаємо забивати тут палі. Впродовж місяця плануємо перейти до монолітних конструкцій та укладання об’єкту, а в будинку позаду мене зводять вже третій поверх», - розповідає технічний директор ТОВ «Артхаус груп» Віктор Крюков.

На будівництві запевняють: використовують лишень якісні матеріали, перевірені та ефективні технології, дотримуючись як технологічних, так і будівельних норм. До того ж, в багатоповерхівці іде централізована система димовідводу з котлів, яка є гарантією того, що при відкритті вікон, з вулиці, майбутні мешканці отримають в квартирі лише чисте повітря.

«Цегляні стіни без каркасу і йде додаткове зовнішнє утеплення. У нас іде централізований димовідвід», - запевняє технічний директор ТОВ «Артхаус груп».

Забудовники кажуть, що створюють справді «Домашній комплекс», адже тут, окрім розвиненої інфраструктури району, передбачено усе необхідне для комфортного життя: магазини, спортивні та ігрові майданчики, салони краси, відділення банку та дитячий центр розвитку.

«У перших п’яти секціях буде лише житло, а от в наступних секціях перші поверхи облаштуємо під магазини, банки, різноманітні гуртки та приміщення для дошкільної підготовки», - говорить Віктор Крюков.

«Основний критерій для нас як фірми-забудовника  - це надійно, якісно, з дотриманням усіх будівельних норм, термінів і графіків зробити для мешканців нашого комплексу їхнє житло. Житловий комплекс «Домашній» - ласкаво просимо додому!».

Забудовники наголошують: дотримуються запланованих термінів будівництва, тому ввести об’єкт в експлуатацію планують вже наприкінці 2 кварталу 2017 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі