Місто

Чи реально комфортне лікування зубів у дітей та дорослих в Житомирі

28 March 2017, 15:45

Мало знайдеться у Житомирі дорослих людей, які люблять стоматологічне крісло та інструмент. Про дітей вже годі говорити – усадити малюка, навіть якому 17 років так само важко, як і 3-річного.

Час іде, а дитина чинить шалений опір лікуванню, а зуби тим часом псуються ще більше, потребуючи серйознішого лікування. Коло замикається.

Батьки або силоміць тягнуть дитину до стоматолога, в результаті чого дитина отримує шок і стрес на все життя. Зазвичай, цей візит перший і останній дитини до лікаря.

Як бути? Цим питанням задається чи не кожна родина. Розвиток сучасних технологій та інновації торкнулися усіх сфер нашого життя, в тому числі і стоматології.

У Житомирі відкрилася абсолютна нова «Комфортна стоматологія лікаря Колоса», клініка, де лікарі і медперсонал використовують найновітніші технології у лікуванні, протезуванні, ортодонтії, професійній гігієні порожнини рота.

«Ми хотіли, щоб пацієнтам було у нас комфортно і затишно, як вдома. Ми обладнали нашу клініку найсучаснішим обладнанням, яке є не в кожній клініці. Зокрема, ми працюємо з європейським обладнанням MELAG, Technodent, KAVO, BienAir, DURR Dental. Стоматологічні набори дезинфікуються, пакуються в індивідуальні крафт-пакети та стерилізуються в найсучаснішому автоклаві MELAG. В нашій клініці ми пропонуємо лікування початкового карієсу без сверління завдяки новітнім технологіям. У цьому нам допомагає піскоструйний апарат Rondoflex фірми KAVO», - говорить власник клініки Сергій Колос.

Лікар Колос вже понад 15 років практикує лікування дорослих та дітей. Він та його команда лікарів мають винятковий талант та досвід спілкування з дітьми. «Комфортна стоматологія лікаря Колоса» - клініка «дружня» до дитини та кожного дорослого пацієнта. Стоматологічні кабінети обладнано великими екранами, де під час сеансу лікування можна переглянути будь-яку цікаву програму по віку, спинки крісел регулюються під зріст, а кожну дитину за «гарну поведінку» та мужність по закінченню візиту «нагороджують» подарунками.

Для пацієнтів з обмеженими можливостями передбачено при вході електричний підйомник, за допомогою якого пацієнта піднімають до вхідних дверей.

«Комфортна стоматологія лікаря Колоса» буде завжди рада бачити кожного житомирянина у своїй клініці за адресою: пр-т Миру, 23 (вхід з двору, за кафе «Лаванда»), довідки за телефонами: (093) 214 1000, (068)8 277 277.

Безболісне та комфортне лікування можливе! Краще один раз побачити, ніж сто разів почути – прийдіть і переконайтесь!

https://kc-dent.com.ua/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі