Політика

Обласна організація «Аграрної партії України» підтримує відродження хокею на Житомирщині

28 March 2017, 17:00

У Житомирі стартував перший відкритий чемпіонат області по хокею із шайбою. Позмагатися за кубок на льодовій арені приїхали хокеїсти не лише з Житомирської області, а і з Хмельниччини. Нині хокеїсти готуються до матчу. Коли одні переодягаються та перешнуровують ковзани, 22-річний Дмитро морально налаштовується на гру.

«Утриматися у команді, на льоду, не показати слабкості», - каже Дмитро Костюк.

Хлопець розповідає: у зимовий вид спорту в шестирічному віці його привів батько, відтоді із ковзанами, ключкою та шайбою нерозлучний. Каже: на льоду відпочиває.

«Відрізняється від інших видів спорту темпом гри, силою гри, цікавістю гри. Я відпочиваю на льоду, граю легко, ні про що інше не думаю», - розповідає Дмитро.

Досвідчений хокеїст Ігор запевняє: саме цей вид спорту виховує витримку та мужність чоловіка.

«Мужність, довіру, плече друга, всі найкращі риси в людині він виховує», - ділиться гравець Ігор Юшманов.

Допоки хокеїсти контролюють шайбу та випрацьовують стратегії для перемоги, вболівальники з речівками та барабаном задають ритм грі.

«Почув, що матч, хокейна наша збірна грає за стільки років, гріх не поїхати та не підтримати», - зізнається вболівальник Григорій.

Проходить чемпіонат по хокею за підтримки обласної організації «Аграрної партії України». Партійці певні: спортивна молодь - здорове майбутнє країни.

«Аграрна партія» - партія конкретних справ і саме за ініціативи голови обласної партійної організації Віктора Васильовича Козіна ми сьогодні відроджуємо один із найчудовіших видів спорту - хокей, який забутий у Житомирі. Ми розуміємо, що відроджувати нашу країну потрібно через молодь, через спорт, адже здорова нація - потужна держава. Ми робимо конкретну справу, ми доводимо, що аграрії відродять Україну», - зазначає заступник голови обласної організації «Аграрної партії України» Микола Дідківський.

«Піднімемо хокей і Житомирщина в Україні буде прикладом для інших людей, які й досі займаються цим прекрасним і потужним видом спорту», - зауважує голова міської Новоград-Волинської організації «Аграрної партії України» Сергій Руденко.

Триватиме чемпіонат впродовж чотирьох днів. 31 березня команди розіграють призові місця та звання володаря кубку. Наостанок на присутніх чекатимуть показові виступи вихованців обласної Федерації фігурного катання та майстер-класи з хокею.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі