Політика

У райцентрі Житомирської області депутати з поліцейськими викрили гральний заклад

29 March 2017, 09:18

27 березня депутати Житомирської обласної ради від ВО «Свобода» разом із активістами та поліцейськими здійснили рейд гральними закладами в райцентрі Пулини Житомирської області.

Про це повідомляє Житомирської обласної організації ВО «Свобода».

«На прохання показати дозвільні документи на роботу одного закладу в селищі тамтешні працівники відмовили. Зіслалися на відсутність паперів, нібито, все зберігають в столиці. Поліцейським також документів ніяких не надали. Водночас, співробітники вказали, що всі їхні папери наявні й оформлені належним чином», - йдеться у повідомленні.

«У районі все швидше розквітає гральний бізнес. Місцева влада не може впоратись із цим. Багато батьків звертається з тим, що діти програють тут останні гроші. Два тижні тому це питання піднімав селищний голова. Проте вирішення досі немає. У конкретно цьому закладі ніхто не зареєстрований, ніхто більш за все не сплачує податків, не відомо, чи наявні у них взагалі документи, так як вони їх не надають», – розповідає депутат обласної радиТарас Собко.

«Звісно, що тут зараз можуть прикриватись іншим: що це просто комп’ютерні ігри. Проте це не так. І всі ми знаємо, що гральний бізнес в Україні заборонений законом. І є кримінальна відповідальність згідно з Кримінальним кодексом за такого роду бізнес. Аби побороти мережу нелегальних гральних точок, рішення має приймати обласна рада. Тому ми плануємо винести це питання на найближчу сесію», – зазначає депутат облради Юрій Бовсуновський.

Як повідомляв Житомир.info, на початку березня 2017 року поліція викрила підпільне казино в «бурштиновому» районі Житомирської області.

Фото Житомирської обласної організації ВО «Свобода»

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі