ДОПОМОГА

У Житомирському центрі зайнятості людей безкоштовно консультуватимуть адвокати

29 March 2017, 13:16

28 березня в Житомирському міському центрі зайнятості відкрили мобільний консультативний пункт безоплатної правової допомоги.

Про це Житомир.info повідомила начальник відділу комунікацій Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Житомирській області Мін’юсту Тетяна Бєлобородова.

«У Житомирі розпочав роботу ще один мобільний консультативний пункт безоплатної правової допомоги. Відтепер у Житомирському міському центрі зайнятості за адресою вул. Чуднівська, 110, кожного останнього вівторка місяця з 09:00 до 12:00 фахівці Житомирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги консультуватимуть громадян, які відвідуватимуть міський центр зайнятості», - йдеться у повідомленні.

«Адвокати самі прийшли до вас, аби допомогти вам вирішити свої проблеми. Зокрема, у сфері зайнятості та соціального захисту від безробіття, а також доступу до безоплатної правової допомоги в частині гарантій держави щодо захисту прав громадян на працю та від незаконного звільнення», - сказала на відкритті директор Житомирського міського центру зайнятості Валентина Сторожук.

У день відкриття адвокати Лілія Божок та Тимур Кашапови провели перший прийом на надали громадянам консультації з питань оформлення спадщини та працевлаштування.

Додаткова інформація – за телефоном Житомирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги (0412) 43-01-76 (м. Житомир, вул. Гагаріна, 47).

Як повідомляв Житомир.info, у вересні 2016 року анонсували відкриття мобільного пункту правової допомоги в Житомирському військовому госпіталі. Нещодавно завдяки адвокатам безоплатної правової допомоги житомирянин з інвалідністю виграв суд проти перевізників, які відмовляли йому в пільговому проїзді.

Адвокати Лілія Божок та Тимур Кашапов. Всі фото з сайту Житомирського регіонального центру зайнятості

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі