Події

У поліції розповіли, як у Житомирському районі під дошками загинув 9-річний хлопчик

31 March 2017, 09:16

На підводі, з якої в селі Троянів Житомирського району впали дошки і смертельно травмували 9-річного хлопчика, їхали 40-річний чоловік і троє дітей.

Про це зранку 31 березня розповідає відділ комунікації поліції в Житомирській області.

Нагадаємо, фатальна подія сталася 30 березня. З воза впали дошки, і під завалами опинилися троє дітей. Двоє з них травмувалися, хлопчик, який приїхав до родичів на канікули, не вижив.

«30 березня близько 15.00 до Житомирського відділення надійшло повідомлення про загибель 9-річного хлопчика та травмування ще двох дітей у с. Троянові Житомирського району. Попередньо встановлено, що діти отримали травми у результаті падіння з гужового возу дощок, що на ньому перевозились. На місці події працівники слідчо-оперативної групи Житомирського відділення поліції встановили, що на підводі перевозились дошки від одного домогосподарства села Троянова до іншого. Також на возі, окрім 40-річного керманича, знаходились троє дітей, 9 та 10 років. За словами візничого, коні, зреагувавши на появу зустрічного автомобіля, різко змінили напрям руху. Від цього вантаж на підводі розбалансувався і впав. Під дошками опинились троє дітей. 9-річний хлопчик, киянин, від отриманих травм загинув на місці. Ще двох, жителів сіл Рудні-Городища та Троянова – із забоями спини та ніг було госпіталізовано до дитячої лікарні».

За інформацією поліції, попередня правова кваліфікація події – ст. 291 (Порушення чинних на транспорті правил) Кримінального кодексу України. З’ясовуються всі обставини події.

Як повідомляв Житомир.info, 30 березня у селі Троянів Житомирського району загинув хлопчик, який приїхав до родичів на канікули.

Фото ГУНП в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі