Події

З балкону п’ятого поверху в Житомирі випав студент

4 April 2017, 10:58

3 квітня у Житомирі з балкону гуртожитку Житомирського агроуніверситету випав студент.

Про це 4 квітня Житомир.info розповіли читачі. У прес-службі управління патрульної поліції Житомира інформацію підтвердили.

«Подія сталася увечері 3 квітня. З балкону 5 поверху гуртожитку №4 Житомирського агроуніверситету випав студент. Він знепритомнів, але залишився живий. Попередньо перебував у стані алкогольного сп’яніння. «Швидкою» юнака доправили в лікарню. Найімовірніша причина випадку – необережність», - розповіли у патрульній поліції.

Поліція закликає молодь не вживати спиртні напої і не ризикувати життям, а керівництво навчальних закладів міста – звернути увагу на безпечність балконів студентських гуртожитків.   

Як повідомляє відділ комунікації головного управління Національної поліції в Житомирській області, потерпілому 22 роки, і він випав із 7 поверху.

«3 квітня в Житомирі до відділення інтенсивної терапії лікарні було госпіталізовано 22-річного чоловіка із переломами основи черепа та нижніх кінцівок. Молодик навчається в одному із житомирських вишів. За зібраними правоохоронцями свідченнями, постраждалий перебував у стані алкогольного сп’яніння. Нині перевіряються відомості, що хлопець з власної необережності випав з вікна 7-го поверху гуртожитку, в якому проживав», - інформує ГУНП.

Крім того, цього ж дня в поліції зафіксували й інший випадок травмування чоловіка через падіння з висоти – у Бердичеві.

«3 квітня близько 13.25 до Бердичівського відділу поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію до реанімаційного відділення лікарні 36-річного жителя Бердичева із політравмою. Попередньо встановлено, що чоловік разом з напарником займалися утепленням фасаду 9-поверхівки. Після обіду (з алкоголем) висотні роботи продовжили. В якийсь момент страхова мотузка обірвалася, і один з чоловіків упав з висоти 9 поверху», - повідомив відділ комунікації.

Стовоно обох випадків проводяться перевірки та з’ясовуються їх причини та обставини.

Як повідомляв Житомир.info, 7 березня цього року з вікна 3 поверху одного з житомирських гуртожитків випав 19-річний студент з Попільнянського району, але теж залишився живий.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі