Місто

У житомирському гідропарку збираються провести всесвітній з’їзд молоді

7 April 2017, 11:27

У житомирському гідропарку планують з 28 по 30 квітня 2017 року провести Всесвітній з’їзд молоді з подолання негативних явищ у світі.

Проект рішення виконкому про забезпечення проведення в Житомирі всесвітнього з’їзду молоді 7 квітня опублікований на сайті міської ради.

«З метою залучення молоді з різних країн до спільних дій з подолання негативних явищ у світі, відповідно до статей 32, 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради вирішив: управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради залучити молодіжні громадські організації, об’єднання, слухачів «Школи місцевого самоврядування» (за згодою) до проведення в місті Житомирі Всесвітнього з’їзду молоді з подолання негативних явищ у світі з 28 по 30 квітня 2017 року в Гідропарку», - йдеться у проекті рішення.

Для проведення заходу управлінням міської ради: комунального господарства, житлового господарства, культури, комунальному підприємству «Парк» Житомирської міської ради необхідно буде організувати роботи з упорядкування територій гідропарку, встановлення додаткових сміттєзбірних контейнерів та біотуалетів, вивезення сміття, підключення електроживлення концертного майданчику, освітлення територій гідропарку в вечірній та нічний час.

Департамент економічного розвитку міської ради має організувати виїзну торгівлю в Гідропарку, без реалізації алкогольних напоїв. Управління транспорту і зв’язку повинно буде внести зміни в рух автотранспорту та продовжити роботу громадського транспорту 28-30 квітня 2017 року до 24-ї години. КП «Регулювання орендних відносин» міської ради має забезпечити проживання гостей міста в готелі «Житомир».

Крім того, управлінню освіти міської ради планують наступні доручення: залучити учнів загальноосвітніх шкіл до участі у Всесвітньому з’їзді  молоді з подолання негативних явищ у світі; залучити учнів 10-х класів загальноосвітніх шкіл до участі у тренінгах, які пропонують організатори Всесвітнього з’їзду Молоді з подолання негативних явищ у світі; сприяти у наданні актових залів навчальних закладів для проведення тренінгів з молоддю з 29 квітня по 30 квітня 2017 року.

«Рекомендувати суб’єктам підприємницької діяльності, які здійснюють торговельну діяльність на території Гідропарку, призупинити реалізацію алкогольних напоїв під час проведення заходу», - зазначається у проекті рішення міськвиконкому.

Як повідомляв Житомир.info, 5 квітня виконкому затвердив рішення про організацію та проведення у Житомирі Великодніх свят із 13 по 17 квітня, заборонивши продаж алкогольних напоїв, але дозволивши реалізовувати слабоалкогольні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі