Влада

Міністр під час поїздки до Житомирської області пообіцяв добудувати міст через Іршу, який вивели з експлуатації в 2010 році

7 April 2017, 17:35

Будівництво виведеного з експлуатації ще 2010 року мосту через річку Ірша в селі Рижани Житомирської області буде завершено протягом 2017 року.

Про це 7 квітня 2017 року під час робочої поїздки до Житомирської області заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян – інформує прес-служба міністерства.

«У 2009 році було прийнято рішення про виведення мосту з експлуатації, з 2010 року люди вже були змушені проїжджати об’їзним шляхом. Наразі кошти на відновлення мосту в державному бюджеті закладені, зараз проходимо формальні стадії погодження. Я дуже дякую області за співфінансування, було б добре також, щоб район докладався до цієї співпраці, але тим не менше, міст цього року повинен бути готовий», - наголосив Володимир Омелян.

Мінінфраструктури повідомляє, що будівництво нового мосту через річку Ірша в селі Рижани Житомирської області розпочато у 2012 році. Загальна кошторисна вартість робіт складає 13,5 млн.грн. Завершення робіт вартістю 4,7 млн. грн заплановано на 2017 рік. Реалізацію зазначеного об’єкту заплановано здійснювати за рахунок кредитних коштів, залучених Укравтодором у попередні роки.

Нагадаємо, звільнений начальник Служби автомобільних доріг у Житомирській області Олег Антонюк розповідав, що міст в селі Рижани через річку Ірша почали будувати у 2016 році.

Як повідомляв Житомир.info, в березні 2013 року постановою Кабінету міністрів на будівництво мосту через р. Ірша в с. Рижани на км 37+780 автомобільної дороги від М-06 Червоноармійськ-Нова Борова-Йосипівка було виділено 4,56 млн грн.

 

Фото з сайту Міністерства інфраструктури

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі