Місто

На Польовій у Житомирі почали прибирати будівельне сміття після минулорічного ремонту асфальтного покриття

10 April 2017, 16:56

Прибирати будівельне сміття, яке лишилося після ремонту прибудинкових територій на Польовій у Житомирі почали 10 квітня. Від самого ранку у мікрорайоні працює техніка, шматки старого асфальту та бордюрів, які лежали на узбіччях усю зиму, згортають і вивозять з прибудинкових територій. Працівники розповідають, що мають намір впоратися з роботою за 2 дні.

ПрАТ «ШБУ № 19», ФОП «Петросян Е.О.» та КП «Житомирське управління автомобільних шляхів», які виконували ремонт асфальтного покриття на Польовій, отримали листи за підписом заступника міського голови Олександра Фещенка з вимогою провести роботи до 12 квітня.

«Я прийняв рішення, що треба виїхати раніше і подивитися, як проводяться ці роботи, і чи проводяться вони взагалі. У п'ятницю я був неприємно здивований тим, що всі роботи стоять на місці. Слава Богу, з сьогоднішнього дня один з підрядників, у якого найбільше захаращення території приступив до вивезення всього будівельного сміття, щоб упорядкувати і потім завершити об'єкти, які були розпочаті в минулому році», - розповів радник Житомирського міського голови Юрій Антіпов.

Вже за 2 дні роботу підрядників перевірять. Тим, хто не прибере територію, загрожують штрафи.

«До 12-го числа ми їм дали термін з наведення порядку, а 12-го числа туди виїдуть учасники - і «Теплокомуненерго», і водоканал, і «штучні споруди», і всі підрядники, і замовник, і технагляд, який стежив за роботою, як правильно все це виконувалося. Всі приїдемо на місце і побачимо результат. Згідно цих результатів будуть прийматися якісь кардинальні заходи. Обов'язково буде присутня інспекція з благоустрою, яка у випадку чого буде відразу ж штрафувати на місці», - зазначає Юрій Антіпов.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі