Влада

У Черняхівському районі триває весняна толока

11 April 2017, 15:55

З початку березня 2017 року на Черняхівщині триває весняна толока, до якої долучилися працівники районної державної адміністрації, районної ради, територіальних органів виконавчої влади, сільських та селищних рад, районних служб, установ, підприємств, організацій та сільськогосподарських агроформувань району.

«Весняні толоки необхідні для того, аби згуртувати людей заради спільної мети – очистити місце в якому живеш. Набагато приємніше ходити чистими та прибраними вулицями, відпочивати у гарному дворі,сквері або парку, а не серед сміття. Ми повинні зробити Черняхівський район показовим щодо дотримання чистоти. І у цьому нам мають допомогти усі мешканці району. Маю надію, що такі заходи нашими спільними з громадою зусиллями триватимуть і далі» – зазначив голова Черняхівської районної державної адміністрації Павло Ігнатенко.

Неодноразово про необхідність робіт з благоустрою населених пунктів, впорядкування територій та об'єктів наголошувалось на щотижневих апаратних нарадах.

Завдяки цьогорічній весняній толоці були прибрані не лише населені пункти  району, а й узбіччя автодороги обласного підпорядкування та придорожніх смуг.

У роботах з благоустрою взяло участь понад 200 осіб.

Прес-служба Черняхівської РДА

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі