Місто

У маршрутках Житомира місяць вивчатимуть пасажиропотік

12 April 2017, 11:20

У Житомирі проведуть обстеження пасажиропотоків на міських автобусних маршрутах.

Про це повідомляє сайт Житомирської мерії.

«З метою вивчення попиту населення на пасажирські перевезення по м. Житомиру, управлінням транспорту і зв’язку міської ради ініційовано проведення обстеження пасажиропотоків на міських автобусних маршрутах у період З 12.04.2017 року по 10.05.2017 року. Перебоїв роботи автобусного транспорту та будь-яких незручностей для пасажирів, пов’язаних з дослідженням, не передбачається», - йдеться у повідомленні.

У коментарі Житомир.info заступник Житомирського міського голови Дмитро Ткачук пояснив, що перевірки відбуватимуться вибірково.

«Були ініціативи на громадських слуханнях від людей, що треба перерахувати. Ось тому, на сьогоднішній момент, залучившись активом, і долучивши до цього всього автодорожній коледж, ми маємо в режимі реального перебування в салоні перевірити, дослідити, обстежити, які потоки людей є, для того, щоб всі мали чітке розуміння, хто кого возить. Це буде відбуватися вибірковим чином», - сказав Дмитро Ткачук.

Як повідомляв Житомир.info, в інтерв’ю заступник мера  Дмитро Ткачук розповів про дослідження пасажиропотоку в Житомирі, супротив е-квиткам та новий лист від АМКУ по перевізникам.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі