Влада

Сім родин, в тому числі сім'ї АТОвців, отримають пільгові кредити для будівництва на селі, - Житомирська ОДА

13 April 2017, 11:27

Ще 7 родин із Житомирської області, у тому числі 3 сім’ї учасників АТО, отримають пільгові кредити на придбання чи будівництво житла на селі в рамках програми «Власний дім».

Про це 13 квітня повідомила прес-служба Житомирської обласної державної адміністрації.

«Таке рішення прийняла 13 квітня робоча група під керівництвом голови ОДА Ігоря Гундича після розгляду поданих документів та співбесід із позичальниками. У минулому році пільгові кредити для індивідуального будівництва на селі теж одержали 7 родин. Зараз сім’ї завершують ремонти та невдовзі переїдуть до власного нового житла», - інформує ОДА.

«Ми маємо підтримувати родини, які бажають будувати житло на селі, працювати там і розвивати громади. Програма «Власний дім» якраз спрямована на такі сім’ї і користується попитом на Житомирщині», – цитує прес-служба Ігоря Гундича.

За цією програмою жителям області надається кредит на термін до 20 років, а молодим сім’ям (подружжя, в якому вік чоловіка та дружини не перевищує 35 років) або неповним сім’ям (мати (батько) віком до 35 років) – до 30 років із внесенням за користуванням ним плати у розмірі 3% річних, а на спорудження інженерних мереж - до 2 років, - додають в ОДА.

Як скористуватися Програмою кредитування індивідуального житлового будівництва на селі, читайте тут.

Як повідомляв Житомир.info, в 2017 році на програму «Власний дім» для сільських жителів у Житомирській області заклали 2,3 млн грн.

Фото - Житомирська ОДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі