Влада

На Великдень у Житомирі, крім копів, правопорядок забезпечуватимуть кінні патрулі

13 April 2017, 13:38

У ніч з 15 на 16 квітня у 738 культових спорудах, розташованих у 622 населених пунктах області, заплановані Великодні богослужіння. У святкових заходах очікується участь понад 157 тисяч жителів Житомирщини.

Про це на брифінгу 13 квітня повідомив заступник начальника ГУНП області Артем Лисогор, пише прес-служба поліції.

«Найбільш чисельні релігійні відправи відбудуться у Житомирі (близько 16 тисяч учасників), Житомирському (22 тис.), Ружинському (15,5 тис.), Хорошівському (13 тис.), Новоград-Волинському (12 тис.), Романівському (9 тис.), Бердичівському (8 тис.) та інших районах. Публічну безпеку та правопорядок під час Великодніх заходів вартуватимуть близько 750 поліцейських та близько 250 їх громадських помічників. Загалом з 14 квітня працівники поліції працюватимуть у посиленому варіанті несення служби з метою вжиття додаткових превентивних заходів. Їх завданнями будуть організація безпеки учасників дорожнього руху, запобігання крадіжкам та грабежам у громадських місцях, недопущення проявів хуліганств, розпиття спиртного та інших можливих правопорушень», - йдеться у повідомленні.

Лише в Житомирі на вулиці міста, окрім щоденних екіпажів автопатрулів, вийдуть ще додаткові піші наряди поліцейських.

«Ми відновлюємо роботу кінних патрулів, які працюватимуть у місцях масового відпочинку людей у парках та лісопаркових зонах. Уже на Великдень їх екіпажі можна буде побачити у гідропарку обласного центру», - повідомив Артем Лисогор.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 15 квітня трамваї і тролейбуси їздитимуть до 23:00, а автобуси – до 24:00. 16 квітня міський пасажирський транспорт розпочне роботу о 03:30 ранку з майдану Перемоги.

Фото з сайту ГУНП у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі