Влада

Житомирська ОДА збирається витратити 3,7 млн грн на літнє оздоровлення дітей

13 April 2017, 14:59

Управління сім"ї, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації збирається за державні кошти придбати путівки на літній відпочинок та оздоровлення 660 дітей.

Оголошення про проведення відкритих торгів опубліковане на сайті електронних закупівель ProZorro.

Предмет закупівлі - послуги дитячих таборів (Послуги дитячих закладів оздоровлення і відпочинку санаторного типу), пропонується два лоти по 330 дітей кожен, загальна вартість (орієнтовна) обох лотів - 3 млн 762 тис. грн без ПДВ. Тобто, за кожну путівку готові заплатити 5700 бюджетних гривень.

Передбачається оздоровлення дітей віком від 7 до 17 років упродовж травня-серпня 2017 року.

Умовами договору передбачається проживання дітей в капітально зведеній споруді (але не дерев’яній) з покімнатним розміщенням не більше 5 осіб в кімнаті та житловою площею не менше 4 кв. м на 1 дитину. Діти повинні харчуватися 5 разів на день, вартість харчування на 1 дитину на добу має становити не менше 60 гривень.  Також висувається ряд інших вимог до харчування, умов проживання, медичного супроводу та дозвілля відпочивальників.

Як повідомляв Житомир.info, на відпочинок та оздоровлення 100 дітей-пільговиків із Житомирської області в квітні-травні цього року планували витратити 570 тис. грн (так само по 5700 грн за путівку). У Житомирі влітку 2017 року за бюджетні гроші оздоровиться майже тисяча дітей пільгових категорій та обдарованих дітей, в тому числі відмінників навчання.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі