Події

Селяни перекрили трасу Житомир-Чернівці: орендар переорює їхнє пасовище, в поліції кажуть, це наділи АТОвців

13 April 2017, 16:41

Жителі села Красносілка Чуднівського району Житомирської області 13 квітня перекрили трасу на Любар, бо новий власник переорює їхнє пасовище.

Про це 13 квітня Житомир.info телефоном розповіла місцева жителька.

«Люди перекрили трасу, чоловік 30-40, не пускають машини, бо у нас орють пасовище, де ми випасали своїх корів. Орендарі, яким райдержадміністрація здала землю без нашого відома, гектарів 30, вони зараз хочуть забрати землю. Учора ми стояли на полі, не пускали трактори, не давали орати. Сільський голова з нами тут, на трасі. Він за людей. Уже подзвонили в РДА, наче хтось виїжджає», - розповіла Людмила.

Жінка уточнила, що час від часу люди пропускають автомобілі.  

У головному управлінні Нацполіції в Житомирській області Житомир.info факт перекриття підтвердили.

«13 квітня близько 15.20 надійшло повідомлення про обмеження руху на автодорозі Житомир-Чернівці в Чуднівському районі, поблизу села Красносілка. Попередньо люди невдоволені розподілом земель і таким чином висловлюють свою незгоду з виділенням земельних ділянок на тих місцях, де раніше було пасовище. Земельна ділянка виділена для АТОвців. На місці працюють слідчо-оперативні групи, організовують об”їзд та пояснюють учасникам акції протиправність їх дій», - розповіла речник ГУНП в області Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, 12 квітня ту саму трасу ближче до Житомира перекривали жителі села Тетрівка: вони протестували проти закриття школи.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі