Влада

Прем’єр-міністр доручив перевірити дії фіскальної поліції в Житомирській області, - ЗМІ

14 April 2017, 12:10

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман доручив перевірити дії фіскальної поліції у Житомирській, Волинській, Вінницькій областях щодо перешкоджання роботі окремих підприємств.

Про це 14 квітня повідомив Укрінформ.

«Так він відреагував на інформацію, оприлюднену народним депутатом Володимиром Арешонковим під час години запитань до уряду у Верховній Раді», - повідомляє сайт.

«Зараз я даю доручення першому заступнику міністра фінансів Оксані Макаровій, яка також є уповноваженою уряду по інвестиціях, розібратись з цим питанням (щодо можливого перешкоджання роботі підприємств у трьох областях - ред.), запросити вас, запросити ДФС, запросити податкову, всіх, хто там був, і розібратись, якщо ми побачимо, що дії були неадекватні, я просто всіх відправлю поза межі системи ДФС. Це будеабсолютно жорстко», - цитує Гройсмана кореспондент Укрінформу.

«До цього народний депутат Арешонков заявив, що 13 і 14 квітня по центральних телеканалах пройшла інформація про незаконність дій «фіскальної поліції, податкової поліції, які робили так звані операції у Житомирській, Волинській, Вінницькій областях у рамках кримінального провадження 2015 року, але вилучали документи і перешкоджали діяльності підприємств сьогодні, блокували роботу транспорту, забороняли працювати працівникам», - повідомляє сайт.

Як повідомляв Житомир.info, 30 березня цього року Володимир Гройсман перебував з робочою поїздкою в Житомирської області, відвідав підприємство з іноземними інвестиціями та проїхався по місцевим трасам.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі