Економіка

На підготовку до наступної зими «Житомиртеплокомуненерго» планує витратити 24 мільйони, водоканал – 11,5 млн грн

18 April 2017, 10:56

Влада Житомира вже починає готуватися до нового осінньо-зимового періоду 2017-2018 років.

Проект рішення виконкому про підсумки роботи міського господарства в осінньо-зимовий період 2016-2017 років та підготовку до нового періоду опублікований на сайті міської ради 14 квітня.

«В опалювальний період забезпечено на належному рівні температурний режим у лікарнях, закладах освіти та закладах і установах соціально-культурного призначення, що відповідало санітарним нормам, аварійних ситуацій, що могли призвести до порушення температурного режиму не виникало. Виявлені недоліки у забезпеченні безперебійної роботи міського житлово-комунального господарства та на об’єктах соціальної сфери були усунені службами спеціалізованих підприємств, на технічних нарадах вжито необхідних заходів щодо недопущення повторення аварійних ситуацій в майбутньому. Залишаються не вирішеними та проблемними питання розрахунків комунальних підприємств «Житомиртеплокомуненерго» Житомирської міської ради та «Житомирводоканал» Житомирської міської ради за спожитий природний газ і електричну енергію відповідно», - зазначається в проекті рішення.

Міськвиконком збирається затвердити склад оперативного штабу з питань підготовки міського господарства до наступної зими, який очолить заступник мера.

«Оперативному міському штабу з питань підготовки міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років забезпечити постійний контроль за підготовкою підприємств, установ і організацій, міського господарства до нового осінньо-зимового періоду. З 20 червня 2017 року щомісяця заслуховувати керівників підприємств і організацій міста про хід підготовки до зими міського житлово-комунального господарства, об’єктів соціальної сфери, будівельного комплексу, благоустрою, дорожнього господарства та громадського транспорту», - йдеться у проекті рішення.

Також планують затвердити основні заходи з підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років, зокрема КП «Житомиртеплокомуненерго» збирається витратити 24 млн 87,61 тис. грн, КП «Житомирводоканал» - 11 млн 550 тис. грн.

 

Як повідомляв Житомир.info, склад оперативного міського штабу та завдання з підготовки до осінньо-зимового періоду 2016-2017 років затверджували минулого року на позачерговому засіданні міськвиконкому 13 липня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі