Місто

Viseven виступив спонсором творчого конкурсу до Дня космонавтики

18 April 2017, 15:35

У космонавтики та інформаційних технологій багато спільного: ще 100 років тому було складно повірити, що вже незабаром обидві сфери не тільки стануть реальністю, а й сягнуть таких висот. Ніхто навіть уявити не міг, що в 2016 ми плануватимемо політ на Марс, роботи будуть все більше схожими на людей, а штучний інтелект уподібниться до людського розуму, зможе швидко навчатися і вирішувати все складніші задачі.

Саме тому, аби підвищити інтерес дітей та молоді до новітніх технологій, як космічних, так і інформаційних, компанія Viseven підтримала проведення конкурсу творчих робіт «Яка прекрасна наша планета!», що відбувся 12 квітня в Музеї космонавтики ім. С.П. Корольова. Представники компанії не лише увійшли до складу журі, а й підготували цінні призи для переможців.

Генеральний директор Viseven, Наталія Андрійчук: «Це чудово, що ми всі маємо змогу на власні очі спостерігати величезний стрибок у розвитку ІТ-сфери та космонавтики. Ми переконані, що попереду на нас з вами чекає багато неймовірних відкриттів, котрі зроблять нас ще на крок ближче до розкриття таємниць Всесвіту. В свою чергу, ми завжди готові підтримати талановиту молодь, яка захоплюється digital-інноваціями».

Цей конкурс – дещо незвичний, адже роботи юних учасників виконані не в традиційній техніці, а в цифровій формі. Окрім цього, його метою є виховання відповідальності за майбутнє та розвиток навичок користування інформаційними технологіями. Така ініціатива покликана відкрити перед підростаючим поколінням нові можливості для освоєння перспективних галузей.

Viseven щиро сподівається, що подібні заходи стануть регулярними і щоразу дедалі більше обдарованих дітей зможуть реалізувати свій творчий потенціал та забезпечити зоряне майбутнє нашому світові.

Слідкуйте за оновленнями сторінки компанії на Facebook та долучайтесь до нових ініціатив.

Довідка про компанію: Маючи семирічний досвід роботи в сфері розробки інтерактивного контенту, CLM та СRM інструментів, компанія станом на 2017 рік налічує понад 200 високопрофесійних технічних фахівців. Поєднання якісної бізнес-аналітики та наявність потужного технічного досвіду дозволяє компанії пропонувати широкий спектр IT-послуг для різних галузей бізнесу та промисловості: фармацевтичної, охорони здоров’я, фінансів, телекомунікацій, FMCG. Viseven надає послуги компаніям по всьому світу в 19 країнах на 3-х континентах. Офіси компанії знаходяться у Канаді, Естонії, Україні та Росії. Місія Viseven – підвищувати комерційну ефективність партнерів, надаючи IT-послуги найвищої якості.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі