Події

П’яна жінка вбила сплячого співмешканця у Житомирському районі

18 April 2017, 17:33

16 квітня до Житомирського відділення поліції надійшло повідомлення про вбивство у с. Ліщині Житомирського району. У ході перевірки інформації поліцейські встановили, що 50-річна жінка нанесла смертельні тілесні ушкодження співмешканцю. Розпочато кримінальне провадження.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«Про подію до поліції повідомили сусіди громадянського подружжя. Уже на місці працівники слідчо-оперативної групи, які прибули для перевірки інформації, виявили в одній кімнат будинку, на ліжку, тіло 55-річного чоловіка з видимими рубленими ранами голови. З’ясовуючи обставини, поліцейські дізнались, що між співмешканцями давно спостерігались неприязні стосунки, що супроводжувались сварками та нерідко бійками. Напередодні увечері 15 квітня чоловік та жінка разом чаркували, а потім знову з’ясовували стосунки», - повідомили в поліції.

За словами затриманої, чоловік добряче її побив та, у запалі, перебив вікна у будинку. Наступного ранку, коли він ще спав, жінка зважилась на вбивство.

«Під впливом емоцій та, очевидно, вжитого алкоголю вона нанесла чоловікові рублені рани, що стали фатальними. Він помер на місці події. Під час освідування у неї зафіксовано вміст алкоголю у крові – 2,7 проміле», - розповів начальник Житомирського відділення поліції Сергій Крошко. 

У будинку поліцейські вилучили знаряддя вбивства та інші речові докази. Призначено судово-медичну експертизу щодо причин смерті чоловіка. 50-річна жінка свою вину визнає. Досудове розслідування проводиться за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 10 квітня до поліції надійшло повідомлення про виявлення тіла чоловіка з ножовим пораненням у дворі одного з будинків по вулиці Бориса Тена у Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі