Суспільство

Троє військових з Житомирської області візьмуть участь у Всеукраїнських Іграх Нескорених

19 April 2017, 09:10

Олександр Швецов, Олександр Кравченко та Євген Поплавський 22 квітня у Києві представлятимуть Житомирську область на Національних Іграх Нескорених.

Про це пише сайт Житомирської ОДА.

«Євген Поплавський та Олександр Швецов змагатимуться у стрільбі з лука, а Олександр Кравченко демонструватиме свої сили у пауерліфтингу. Результатом завершального етап відбору до національної збірної стане участь України на Invictus Games в Торонто – міжнародних змаганнях для військових та ветеранів, які отримали поранення, травми та захворювання під час або в наслідок виконання службових обов’язків. Загалом у всеукраїнських Іграх Нескорених візьмуть участь 114 фіналістів спортивних тестувань, які змагатимуться в шести спортивних дисциплінах – легка атлетика, веслування на тренажерах, велоспорт на шосе, пауерліфтинг, плавання та стрільба з луку. Урочисте відкриття Ігор Нескорених» відбудеться 22 квітня о 9:00 на легкоатлетичному манежі Спортивного комплексу «Атлет», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 1 листопада 2016 року в Україні розпочався відбір спортсменів, які представлятимуть нашу країну на Іграх Інвіктус (англ. – Invictus Games) у вересні наступного року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі