Події

У Житомирі рятувальники гасили загорання сміття, а на території області – 2,5 га сухої трави

19 April 2017, 09:45

У Житомирській області похолодало, проте рятувальники виїжджають гасити загорання сухої трави.

Про це Житомир.info розповів головний спеціаліст управління цивільного захисту населення Житомирської облдержадміністрації Микола Мінчук.

«Минулої доби знову ж таки горіло сухотрав'я в селі Вільнянка Коростишівського району на землях запасу Вільнянської сільської ради. Вигоріло сухої трави на площі 2 гектари. Горів сухостій і в місті Коростені на вулиці Шатрищанській. Виникло загоряння на площі 0,5 гектари. Окрім цього, у місті Житомирі на вулиці Барашівській горіло сміття на відкритій території. Вогнем знищено 40 м2 сміття. У зв’язку з цим закликаємо громадян проявляти обережність з вогнем, не створювати небезпеку для себе й оточуючих, не завдавати шкоди навколишньому середовищу. Перш, ніж запалити сірник, слід замислитися і над тим, наскільки небезпечною може стати поява вогню поблизу будівель та лісових масивів», - розповів Микола Мінчук.

Як повідомляв Житомир.info, 12 квітня на території Житомирської області зареєстровано два випадки загоряння сухої трави. Вигоріло сухостою на площі 3,5 га.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі