Події

У селі Житомирської області сварка між матір’ю та її старшим сином закінчилася ножовим пораненням 60-річного чоловіка

19 April 2017, 09:59

В Ємільчинському районі 17 квітня до поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію 60-річного чоловіка з проникаючим ножовим пораненням, яке чоловік отримав, утрутившись у конфлікт матір’ю та 17-річним сином.

Про це повідомляє прес-служба поліції Житомирської області.

«Близько 12.00 у будинку жителя с. Сербо-Слобідки виник конфлікт між 38-річною жінкою та її найстаршим 17-річним сином. Як встановили поліцейські, жінка проживає у цьому ж селі і має 5 дітей: 2015, 2011, 2006, 2004, 1999 років народження. Ще у п’ятницю, 14 квітня, вона пішла з дому, залишивши їх без нагляду. Не дочекавшись повернення матері, старший син зумів відшукати її лише у понеділок у хатині, де й відбувались подальші події. Хлопець намагався змусити жінку повернутись додому та зайнятись дітьми, оскільки йому самому необхідно було повертатись на навчання до училища. Однак мати не поспішала це робити. У суперечку втрутився господар будинку, якому юнак під час конфлікту наніс проникаюче ножове поранення», - інформує поліція.

Нині за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

«Перевіряються усі обставини події. Вирішується питання щодо вилучення дітей із родини. Хлопець свою вину у скоєному визнає і каже, що діяв під впливом спалаху негативних емоцій», - зазначається у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 16 квітня у Житомирському районі 50-річна жінка під час з’ясування стосунків після чаркування вбила свого співмешканця.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі