Влада

Перший заступник голови Житомирської облради після отримання протоколу про сумісництво звернувся до суду

19 April 2017, 13:03

Перший заступник голови Житомирської обласної ради Сергій Крамаренко звернувся до суду, аби довести безпідставність звинувачення його у суміщенні посад.

Про це він розповів на брифінгу 19 квітня.

«Дійсно, є такий факт, що 11 квітня до мене з’явились представники національної поліції з протоколом про адміністративне правопорушення. На моє переконання, бо поки в мене немає доказів, але я цим займаюсь, це носило замовний характер. Тому що ми відчували цю «роботу», напевно, «ноги ростуть» з осінніх сесій, як мені здається, тому що схожа ситуація була місяць тому в голови обласної ради, тиждень тому – в мене. За інформацією заступника Максима Олександровича (Вілівчука, заступника голови облради, - ред.), на нього чекає та сама ситуація. Суть звинувачення, прописана в цьому протоколі – що я, паралельно працюючи заступником голови обласної ради, ще десь підпрацьовував у місті Києві й отримував значні статки. За три місяці це 5700 гривень. Моя теперішня робота така, що тут треба знаходитись постійно, реально з 8 до 21 години, тому ні фізично, ні документально працювати на двох роботах, та ще й у Києві, та ще й за 2 тисячі в місяць було б неможливо. Жодної копійки з того, що там написано, я не отримав ні в якій формі: ні готівкою, ні на картки. Безумовно, я звернувся до суду, рішення по даним протоколам – це судова прерогатива. Підготували адвокатів, будемо доводити свою невинність в суді.  Як тільки мені стане відомо, звідки взялися ці звинувачення і хто був їх ініціатором, безумовно, знайду час і присвячу цьому свою прес-конференцію», - пояснив Сергій Крамаренко.

Нагадаємо, Сергій Крамаренко обраний першим заступником голови облради на позачерговій сесії 26 вересня 2016 року.

Як повідомляв Житомир.info, 14 квітня Всеукраїнський рух проти політичної корупції «Під контролем» повідомив, що першому заступнику голови Житомирської обласної ради Сергію Крамаренку вручено протокол щодо суміщення посади. Сам Крамаренко сказав Житомир.info, що інформація має дещо спотворений характер.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі