Суспільство

Інформація «Біомедскло» про нещасний випадок на підприємстві: травмований – працівник сторонньої підрядної організації

19 April 2017, 18:42

Чоловік, який впав з висоти, є працівником сторонньої підрядної організації, яка виконувала роботи згідно договору на території житомирського заводу «Біомедскло».

Про це йдеться у листі за підписом голови правління ПАТ, який 19 квітня отримала редакція сайту.

«18 квітня 2017 року на інформаційному ресурсі «Житомир.info» було опубліковано інформацію про те, ще працівник заводу «Біо мед скло» впав з висоти. Повідомляємо, що дана інформація є недостовірною та не відповідає дійсності, так як чоловік, який впав з висоти,є працівником сторонньої підрядної організації, яка виконувала роботи згідно договору на території ПАТ «Біо мед скло». Жодної інформації про працівника підрядної організації та його стан Товариство на сьогодні не має. Також зауважуємо, що відповідно до п. 8.1 Договору, який укладений між ПАТ «Біо мед скло» (Замовник) та підрядною організацією (Підрядник), Замовник не несе відповідальності за допущені Підрядником порушення правил техніки безпеки, охорони праці та їх наслідки», - йдеться у листі.

Нагадаємо, читачка розповіла, що 18 квітня упав з висоти працівник житомирського заводу «Біомедскло»: чоловік отримав важкі травми і був доставлений до реанімаційного відділення обласної лікарні. Інформацію про нещасний випадок на підприємстві підтвердили в обласній поліції.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі