Події

Неповнолітня дівчинка з Житомирської області поскаржилася на те, що її зґвалтував зведений брат

20 April 2017, 10:15

У одному із сіл Биківської селищної ради Житомирської області 14-річна дівчина поскаржилася, що її зведений брат мав з нею статеві відносини.

Про це пише сайт Твій Романів.

«В офіційному повідомленні поліції йдеться: 13 квітня 2017 року до Романівського ВП надійшло повідомлення від голови Биківської селищної ради про те, що до неї звернулась неповнолітня громадянка К. 2002 р.н., жителька одного з сіл Романівського району та повідомила про те, що її звідний брат, який проживає з нею та батьками, вступав з нею в статеві відносини. По даному факту порушене кримінальне провадження за ч.3 ст. 152 КК України (Зґвалтування) та відповідно відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідуванню На даний час призначила низка експертиз та по даному факту проводиться перевірка», - йдеться на сайті.

Керівник прес-служби ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко у коментарі Житомир.info сказала, що заява про зґвалтування була зареєстрована.

«Зареєстрована заява про зґвалтування. Розпочате кримінальне провадження за статтею 152», - сказала Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці травня 2016 року мама 13-річної школярки з села Нова Василівка Житомирського району написала заяву в прокуратуру, що її дитину зґвалтував поліцейський.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі