Влада

Позачергова сесія Житомирської міськради почалася з обговорення температури в дитсадках

20 April 2017, 10:48

Голова фракції Опозиційного блоку, голова гуманітарної комісії міської ради Наталія Леонченко вимагала звіт про температуру в школах та дитсадках Житомира і про кількість тих, хто захворів.

Про це вона сказала під час виступів депутатів на позачерговій сесії 20 квітня.

«Ми рекомендували внести на розгляд сесії рішення виконкому про завершення опалювального сезону 2016-2017 років, але це не було підтримане на погоджувальній раді», - повідомила Наталія Леонченко.

На її запитання відповідали начальник управління освіти Валентин Арендарчук, начальник управління охорони здоров’я Марія Місюрова та директор КП «Житомиртеплокомуненерго» Дмитро Рогожин.

«Середня температура у дитсадках складає від 15 до 18 градусів, під час опалювального сезону – 21-22 градуси», - повідомив Арендарчук.

За його словами, діти більше займаються рухливими іграми, а під час сну їх вкривають двома-трьома ковдрами.

Марія Місюрова повідомила, що рівень захворюваності у Житомирі не підвищився. За даними сайту Житомирської міськради, минулого тижня захворюваність житомирян на грип та ГРВІ не перевищувала порогового рівня. Інтенсивний показник захворюваності становить 453,9 при розрахунковому 930 на 10 тисяч населення.

На позачерговій сесії присутні 32 депутати з 42.

Нагадаємо, на сесії 20 квітня планували розглянути 12 питань.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі