Місто

Стоматологія для людей, які люблять посміхатися

21 April 2017, 13:35

С таким девізом «Комфортна стоматологія лікаря Колоса» відзначила офіційне відкриття напередодні Великодня, запросивши друзів та рідних на свято.

«Для нас це без перебільшення свято, адже ми довго йшли до цього, - розповідає подружжя Колосів, - ми мріяли створити унікальну стоматологічну клініку у Житомирі, де було б комфортно як дорослим, так і дітям. І нам, здається, це вдалося».

Гості свята та постійні пацієнти в один голос стверджують, що у клініці лікаря Колоса і справді затишно, як вдома.

«Ми давно знаємо Сергія Юрійовича як спеціаліста своєї справи і лікуємося усією родиною у нього вже тривалий час. Дуже раді, що він нарешті здійснив свою мрію про «Комфортну стоматологію», адже тут і справді затишно! І все на найвищому рівні – починаючи з колективу і закінчуючи медичним обладнанням. І це не перебільшення, а факт», - впевнено стверджує подружжя Валерія та Марини.

Майстриня народної творчості Оксана Дідюль прийшла з привітаннями та оберегами – ляльками-мотанками у вигляді Берегині та медсестри, які виконують роль родинного оберегу та являються символом життя, мудрості та зв’язку між поколіннями.

«Родзинкою» клініки є послуга лікування початкового карієсу у дітей, дорослих та вагітних жінок без сверління піскоструйним апаратом Rondoflex фірми KAVO.

«Комфортна стоматологія лікаря Колоса» надає також послуги з професійної гігієни та профілактичного лікування, протезування, ортодонтії. В клініці працює рентген, а згодом буде облаштовано і хірургічний блок.

Для пацієнтів з обмеженими можливостями передбачено при вході електричний підйомник, за допомогою якого пацієнта піднімають до вхідних дверей, який і протестували гості клініки.

«Комфортна стоматологія лікаря Колоса» буде завжди рада бачити усіх у своїй клініці за адресою: пр-т Миру, 23 (вхід з двору, за кафе «Лаванда»), довідки за телефонами: (093) 214 1000, (068)8 277 277.

І не важливо, скільки Вам років, гарна усмішка прикрашає кожного!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі